35.8 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

Un tânăr de 19 ani, din Turnu Măgurele, prins drogat la volan. Şoferul riscă până la 5 ani de închisoare

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii teleormăneni au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului (Turnu Măgurele, Crângu).
Astfel, la data de 13 iulie a.c., în jurul orei 04.00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Turnu Măgurele , în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, deşi s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării unei mostre biologice de sânge şi a uneia de urină necesare pentru stabilirea consumului de substanţe psihoactive . Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Şi poliţiştii din cadrul Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Crângu au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe în cazul unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Crângu, depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN52, în comuna Crângu, emanând halenă alcoolică. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.
Ca urmare a acţiunilor preventive desfăşurate la nivelul judeţului în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat aproximativ 36 de sancţiuni contravenţionale privind regimul circulaţiei pe drumurile publice, fiind reţinute două permise de conducere.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare