7.9 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 9, 2022

“Cupa Teleormanul”. Pe stadionul din Bragadiru, patru echipe din judeţ se vor bate pentru mult râvnitul trofeu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cea de-a 48-a ediţiei a „Cupei Teleormanul” se apropie de final. În urma deciziei Asociaţiei Judeţene de Fotbal, semifinalele şi finala competiţiei vor avea loc pe stadionul din localitatea Bragadiru. Patru echipe de fotbal din judeţ se vor bate pentru câştigarea trofeului, este vorba de CS Vârtoape, Dinamic Kids Videle, Voinţa 2017 Saelele şi Avântul Bragadiru.

Conform programului, sâmbătă, 17 iulie, de la ora 10.00, se va disputa partida dintre CS Vârtoape şi Dinamic Kids Videle, iar de la 12.00, se vor confrunta echipele Voinţa 2017 Saelele şi Avântul Bragadiru. A doua zi, de la ora 16.00 va avea finala mică (locurile 3-4), iar două ore mai târziu câştigătoarele din semifinale vor juca cu trofeul pe masă.

Organizatorii mai precizează că începând cu ora 20.00 va avea loc festivitatea de premiere. Reamintim faptul că cele mai bune 11 echipe de fotbal s-au confruntat pentru accederea în semifinale şi, ulterior, finală.

În grupa A s-au confruntat echipele din Saelele, Bragadiru, Buzescu, CSM 2 Alexandria, Turris Turnu Măgurele şi OLD Boys Alexandria, iar cealaltă grupă a fost formată din Vârtoape, Videle, Botoroaga, Sporting Roşiori 2 şi Plosca.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare