15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Ultima oră: Gâdea candidează din partea PNL!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Lovitură de teatru. Gâdea candidează din partea PNL. PSD-iștii au rămas cu gura căscată și nu le vine să creadă. Nu mai sunt siguri că vor câștiga primăria comunei Traian. Pentru că tânărul Mădălin Gâdea are toate atuurile și, implicit, șansele ca în seara zilei de 5 iunie, în urma nămărării voturilor, să fie anunțat câștigător pentru funcția de primar.

Mădălin este iubit și respectat de concetățeni. Candidatura a fost anunțată pe ultima sută de metri, reprezentând o surpriză pentru mulți. Agenda electorală este una de bun simț, punctul forte reperezentându-l factorul social – un program realist, care să vină în sprijinul comunității împovărate.

Deși mulți consideră că Mădălin este rudă cu actualul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, acest fapt nu s-a confirmat, fiind doar o coincidență de nume.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare