9.9 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 9, 2022

Tricolorele U19 au încheiat stagiul de pregătire cu un meci amical împotriva echipei CSM Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Selecţionata de fotbal feminin U19 a încheiat stagiul de pregătire în perspectiva participării la turneul de calificare la Camionatul Mondial, eveniment ce va avea loc în Malta, în perioada 20-26 octombrie, în compania echipei CSM Alexandria. Jocul a avut loc duminică, la Centrul Naţional de Pregătire Mogoşoaia, acolo unde, timp de 10 zile, fetele lotului naţional au susţinut un intens program de pregătire.
Au fost două reprize intens disputate, cu faze de joc de ambele părţi. Prima repriză a aparţinut în totalitate fetelor antrenate de Cătălin Pistolea. Jocul bun s-a reflectat şi pe tabela de marcaj, la pauză, CSM Alexandria conducând cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Nica şi Dumitrache, ultimul din lovitură de pedeapsă.
În a doua repriză, rolurile s-au schimbat. Selectionata U19 a dominat jocul, mai cu seama că, imediat după pauză, antrenorul Pistolea a rotit întreg lotul aflat la dispoziţie, dorind să vadă potenţialul fiecărei jucătoare, iar echipa din Alexandria nu a beneficat de aportul portarului Pencea, din nefericire accidentat, buturile fiind apărate de o jucătoare de câmp.
La finalul celor 90 de minute, tabela a arătat 4-2, în favoarea selecţionatei U19. Per ansamblu, fetele echipei din municipiul reşedinţă de judeţ au făcut o partidă bună, cu multe faze, un joc util în perspectiva începeri noului sezon fotalistic, ceea ce dă speranţa unei evoluţii favorabile.
Reamintim faptul că echipa CSM Alexandria va avea primul meci pe teren propriu, pe 29 august, în compania formaţiei Poli Timişoara.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare