22.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Transportatorii ilegali de persoane din Alexandria, verificaţi de poliţişti. Trei dintre ei au rămas fără numere şi certificatul de înmatriculare

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În data de 23.02.2021 s-a organizat o acţiune pe linia prevenirii şi descurajării transportului ilegal de persoane din şi spre Municipiul Alexandria, pentru verificarea modului privind respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 şi verificarea autovehiculelor cu defecţiuni tehnice care au fost folosite pe drumurile publice.
La această acţiune au participat poliţişti locali coordonaţi de şeful biroului din cadrul Direcţiei Poliţia Locală împreună cu agenţi de poliţie coordonaţi de şeful Biroului Poliţiei Rutiere.
Au fost verificate 27 de autovehicule şi au fost aplicate sancţiuni în valoare de 3.000 lei, astfel. Trei sancţiuni aplicate în baza O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind reţinute certificatele de înmatriculare şi ridicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare.
Primăria Alexandria menţionează că astfel de acţiuni vor fi organizate şi în perioada următoare, în baza planului comun de acţiune.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare