34.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Traian Eduard Nedelcuță a fost suspendat din funcția de procuror

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ședința din 30 iunie 2016, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcție, începând cu această dată, a domnului Nedelcuță Traian Eduard, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, ca urmare a dispunerii față de acesta a măsurii controlului judiciar, măsură având în  conținutul său și obligația prevăzută de art. 215 alin. (2) lit. e) din Codul de procedură penală, respectiv să nu exercite profesia de procuror în exercitarea căreia a săvârșit fapta.

Măsura vine ca urmare a soluție Înaltei Curți de Casație și Justiție care a admis contestația formulată de Parghetul de pe lângă ICCJ- Direcția Națională Anticorupție. Magistrații de la Curtea Supremă au decis să păstreze măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, hotărâre pronunţată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală.

Reamintim că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție — Direcția Națională Anticorupție — Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în anul 2014.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare