Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
„Suge-o, Ramona!”, la toate tarabele din Alexandria - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

„Suge-o, Ramona!”, la toate tarabele din Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un elev al unei școli gimnaziale din Alexandria, care tocmai a intrat în vacanță ( a terminat clasa a cincea), l-a rugat pe tatăl lui să-l însoțească la chioșchiurile de carte din oraș. Voia neapărat să-și completeze lista de lectură. Din ce își propusese să citească, îi lipseau două titluri: „Cireșarii” și „La Medeleni”.

Au luat pas cu pas fiecare tarabă sau loc de comercializare a cărții. Spre surprinderea lor, nu au găsit măcar un exemplar din titlul căutat. În schimb, n-a existat punct de vânzare unde să nu existe romanul „Suge-o, Ramona!” a autorului Andrei Ciobanu.

După cum ușor se poate observa, pe coperta cărții scrie „peste 1.000.000 de cititori on-line”. Un popor dornic de senzații ușoare. În niciun caz de literatură bună. Un popor ce se vrea întreținut din ajutorul social și mințit frumos de politicieni corupți.

Alexandria, o urbe săracă, cu oameni săraci, inclusiv din punct de vedere intelectual și cultural.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare