Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Trădare, trădare, dar să știm și noi! La Roșiori de Vede, consilierii locali PMP pun viceprimarul …PSD - Informatia de Teleorman
19.4 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Trădare, trădare, dar să știm și noi! La Roșiori de Vede, consilierii locali PMP pun viceprimarul …PSD

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cristiana Savu-Pipper a fost investită în funcția de viceprimar al municipiului Roșiorii de Vede, cu 13 voturi pentru. Ședința solemnă de constituire a noului Consiliu Local a debutat cu validarea mandatelor celor 19 consilieri, aleși în urma alegerilor locale din data de 5 iunie. După depunerea jurământului de către noul primar, în persoana lui Cârciumaru Valerică, au urmat consilierii locali, 10 de la PSD, 5 –PNL, 2-UNPR și 2 de la PMP. În total, 19 aleși ai poporului roșiorean.

Punctul de interes l-a reprezentat alegerea noului viceprimar. PSD a propus pentru această funcție pe Cristiana Savu-Pipper iar PNL pe Sorin Scarlat. În timpul votării, mucaliții din public, se întrebau câte voturi va lua Cristiana Savu, pentru ca prin deducere să se afle cine trădează și ce majoritate se conturează.

Majoritatea a mizat pe cel mult 12 voturi pentru reprezentanta PSD, luând în calcul și cele două voturi date de consilierii UNPR. Nimeni nu se aștepta ca în ajutorul social-democratei să sară PMP-ul, prin cei doi consilieri locali, care i-au dat Cristianei Savu încă un vot, un altul fiind “nul”. Liberalii, 5 la număr, și-au votat candidatul, pe Sorin Scarlat, care a primit doar girul dat de colegii de partid.

 

La Roșiorii de Vede, gura târguli, la mare căutare!

În gura târgului Roșiori de Vede, în ultima vreme, se tot vorbea, pe la colțuri, despre cine va fi noul viceprimar. În afară de Cristiana Savu, s-au mai rostit numele fostului primar, actualmente consilier local UNPR, Ion Nutu, și al social-democratului Laurențiu Săvescu.

Pe Nuțu nu l-au vrut reprezentanții PSD Roșiori, iar pe Laurențiu Săvescu, șefii social-democraților de la judet, dar și o parte a liderilor locali PSDdin zonă, cu putere de decizie în partid. Acest fapt s-a văzut “din avion”, în timpul sedinței de constituire a CL, atât Nuțu, cât și Săvescu, arătându-se extrem de afectați.

 

Duica luat la țintă de …potentul Cârciumaru !

Prezent în prezidiu, în timpul sedinței de constituire a Consiliului Local Rosiori de Vede, ex-primarul Cristian Duică a fost ignorat total de colegii de la masă. Chiar de către prefectul Carmen Daniela-Dan sau noul primar Cârciumaru Valerica, cel care, de altfel, l-a atacat pe Duică, adresându-se : ” Am efectuat un sondaj printre roșioreni, înainte de alegerile locale, și peste 70% au declarat că administrația este pe un drum greșit…” No comment!

Mai mult decât atât, pe Duica îl paște și o excludere din PSD, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile ce ne-au fost făcute, sub anonimat, de lideri marcanți ai social-democraților.

Ion Nutu, același …

Ion Nutu, întrebat de reporterii cotidianului Informația de Teleorman dacă merge în consiliul local în alianță cu PNL sau cu PSD, a declarat că…”urmărește binele roșiorenilor”. SIC!

Votul alături de PSD și PMP, privind alegerea noului viceprimar, spune totul. Mai mult, acest vot dă și tentă unei noi majorități în Consiliul local, lăsând PNL în offside.

Pe de altă parte, liderii locali ai PNL Roșiori de Vede, și nu numai, este vorba de Daniel Fierăscu, Lucian Alexe, Marius Stănculescu și Alexandru Iliescu au renunțat la mandatele de consilieri locali, trimițând noua gardă liberală, condusă de Doru Ciofalcă.13493249_1195463020472018_852112915_o13499486_1195462947138692_1062575236_o

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea de ploaie în zilele de 5 şi 6 octombrie şi după 12 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două...

Articole similare