24.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, iulie 3, 2022

Tinerii talentaţi din Teleorman pot obţine finanţare de 10.000 de lei. Înscrierile se pot face online până la data de 19 iunie 2021

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

MOL România şi Fundaţia Pentru Comunitate dau startul celei de-a 16-a ediţii a Programului MOL de promovare a talentelor adresat tinerilor sportivi şi artiştilor cu performanţe deosebite. Prin Programul organizat pe bază de concurs de proiecte se oferă susţinere financiară în valoare totală de 560.000 de lei pentru achiziţia de materiale, echipamente sau acoperirea cheltuielilor de participare la concursuri.
Pe parcursul celor 15 ediţii anterioare, din Teleorman au fost finanţate 11 proiecte cu suma totală de 24.100 lei, în beneficiul a 18 tineri sportivi şi artişti. De la demararea programului şi până în prezent, au fost susţinuţi 2.766 de tineri prin finanţarea unui număr de 2.223 de proiecte la nivel naţional, bugetul total alocat fiind în cuantum de 4.900.000 lei.
Înscrierile se pot face online până la data de 19 iunie 2021 inclusiv, pe pagina de internet a Fundaţiei Pentru Comunitate-www.pentrucomunitate.ro. Pot fi înscrise atât proiecte individuale, cât şi de echipe sportive sau ansambluri artistice. Cererile trebuie însoţite de o descriere a rezultatelor solicitanţilor, de recomandările profesorilor şi antrenorilor pregătitori, o listă cu obiectivele de viitor, nevoia actuală şi bugetul necesar pentru realizarea proiectului. Fondul total de sponsorizare alocat ediţiei 2021 este de 560.000 lei, fiind accesibil tinerilor sportivi sau artişti cu vârste între 8 şi 18 ani, respectiv celor din categoria de peste 18 ani, care au nevoie de susţinere în scopul participării la concursuri.
În cadrul Programului MOL de promovare a talentelor un solicitant poate să obţină finanţare în valoare maximă de 10.000 lei pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sa sportivă sau artistică sau pentru a achiziţiona echipamente şi materiale.
Membrii juriilor iau în considerare, pe lângă alte criterii, şi corelarea cheltuielilor cu obiectivele stabilite.
Din finanţarea totală a ediţiei a 16-a, 220.000 lei sunt destinaţi sportului, 200.000 lei domeniului artelor şi 140.000 lei categoriei de vârstă de peste 18 ani, în cadrul căreia pot solicita sprijin acei tineri care au beneficiat deja de sponsorizări în anii anteriori şi au depăşit vârsta majoratului.
Solicitările pot fi depuse până la data de 19 iunie 2021, iar detaliile programului pot fi găsite accesând: www.pentrucomunitate.ro şi www.molromania.ro

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare