21.4 C
Judeţul Teleorman
duminică, iulie 3, 2022

Deputatul PNL de Teleorman, Maria Stoian, voluntar la centrele de vaccinare

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Deputatul teleormanean Maria Stoian a petrecut sfârşitul de săptămână pe teren, vizitând centrele de vaccinare din judeţ şi, totodată, încercând să ajute acolo unde este nevoie, în calitate de voluntar.
Împreună cu Raluca Fedeleş, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Marin Ţole, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării şi Stelian Cristea, directorul DSP Teleorman,  Maria Stoian a continuat deplasările în judeţ, la centrele de vaccinare din localităţile  Furculeşti, Plosca şi Roşiorii de Vede.
Deputatul liberal a participat activ şi la Maratonul de Vaccinare, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, în Alexandria, unde a schimbat haina de parlamentar cu cea de voluntar, pentru a ajuta personalul implicat în această acţiune.
„Deplasările noastre au scopul de a ajuta personalul care deserveşte centrele de vaccinare, cu tot ce este necesar pentru bună desfăşurare a activităţii.
În cele trei zile în care am fost pe teren, am constatat că teleormănenii au înţeles perioada grea prin care am trecut toţi, dar acum au nevoie de încredere, de revenire la normalitate, de siguranţă.
Vaccinarea este singura cale prin care putem scăpa de pandemie, de restricţiile care ne-au afectat viaţa şi de teama că oricând ne putem infecta sau îi putem infecta pe cei dragi nouă, pe cei vulnerabili”, a declarat Maria Stoian.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare