25.2 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

Ţiganii din clanul buzeştean Ispilante au inventat o nouă metodă de furt: ”pretenia cu victima”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Mehedinţi, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sălaj, au identificat şi reţinut patru persoane cu vârste cuprinse între 22-54 ani, toţi din comuna Buzescu, judeţul Teleorman. Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, ca urmare a comiterii mai multor furturi din locuinţe prin metoda ‘distragerii atenţiei’, cauzând un prejudiciu de 9700 lei. Faţă de acestea s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Mehedinţi. În data de 2 martie, magistraţii de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin au admis cererea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin. Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.03.2016 şi până la data de 31.03.2016, inclusiv a inculpaţilor: Ispilante Marius, Ispilante Alin, Ispilante Costel şi Ispilante Florin Tarzan, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Respinge cererile de luare a măsurii preventive a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu, cereri formulate de apărătorii aleşi ai inculpaţilor”, se arată în soluţia dată de judecători.
Conform oamenilor legii, membrii clanului din Buzescu prezentau diverse produse spre cumpărare, apoi urmăreau de unde oamenii scoteau banii. În timp ce unul intra în vorbă cu victima şi îi câştiga încrederea, ceilalţi mergeau şi luau banii. În Mehedinţi, deja patru persoane au fost înşelate în acest mod.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare