35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

Teleormănean arestat pentru înșelăciune și falsuri privind identitatea

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii din Iași au ridicat un dispozitiv de falsificare a cărților de identitate, laptopuri și bani, în urma unei percheziții efectuate la locuința unor persoane bănuite de înșelăciuni și falsuri. 2 bărbați au fost reținuți.
La data de 7 iunie 2016, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași au efectuat o percheziție la domiciliul unor persoane bănuite de înșelăciune, fals privind identitatea, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.
La locuința celor în cauză au fost descoperiți bani, un dispozitiv de falsificare a cărților de identitate și laptopuri, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Persoanele bănuite ar fi postat pe un site un anunț privind vânzarea unui autovehicul și ar fi solicitat celor care doreau să îl cumpere să dovedească folosind acte bancare faptul că dețin banii pentru achiziționarea mașinii.
Ulterior, cei în cauză ar fi folosit datele victimelor din actele bancare și ar fi realizat documente de identitate false pentru a retrage bani.
Față de doi bărbați, de 23 și 24 de ani, din județele Giurgiu și Teleorman, s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.
”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penala nr.7870/P/2016 cu privire la inculpaţii Grigore Doru George şi Bonteanu Cristian Alexandru şi, în consecinţă: În baza dispoziţiilor art. 226 Cod procedură penală rap. la art. 202 şi art. 223 alin.2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor BONTEANU CRISTIAN-ALEXANDRU, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de “complicitate la înșelăciune”, prevăzută de art. 48 alin.1 Cod penal raportat la art. 244 alin.1,2 Cod penală, şi GRIGORE DORU GEORGE, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de “înșelăciune”, prevăzute de art. 244 alin.1,2 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, de la 08.06.2016 la 07.07.2016, inclusiv”, se arată în soluția dată de către magistrații Judecătoriei Iași.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare