15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Președintele Vasile Blaga i-a felicitat pe liberalii teleormăneni pentru rezultatul obținut în alegerile locale

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Miercuri, 08 iunie, Biroul Permanent Național al PNL s-a întrunit în ședință pentru o analiză a rezultatelor obținute de liberali în fiecare județ. Organizația PNL Teleorman a fost reprezentată de copreședinții Eugen Pîrvulescu și Cristi Barbu.
Vasile Blaga, copreședintele PNL, a remarcat rezultatul pozitiv obținut de trei filiale județene, printre care și Teleorman. Victoria este una istorică având în vedere faptul că cele trei județe sunt cunoscute ca fieful PSD.
Totodată, președintele Vasile Blaga a mai transmis că până pe 15 iulie, în întreaga țară conducerea liberală nu va mai fi una bicefală. La Teleorman, datorită rezultatelor notabile, Eugen Pîrvulescu va fi singurul președinte, iar Cristi Barbu ar putea deveni secretar general, funcție pe care mai ocupat-o și care i se potrivește ca o mănușă.
Întrebat despre viitoarea echipă a PNL, mai cu seamă că alegerile parlamentare bat la ușă, președintele Eugen Pîrvulescu a declarat tranșant: ”Din echipa liberalilor nu vor face parte TRĂDĂTORII”, fără să nominalizeze despre cine este vorba.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare