29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Tânăr electrocutat în bâlciul de la Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Zvonurile apărute pe rețelele de socializare, dar și în oraș, conform cărora, sâmbătă dimineața (18 iunie),  trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani au murit electrocutați în bâlciul de la Alexandria, sunt false. Adevărul este altul. Un tânăr de 20 de ani a încercat să racordeze o mașinărie stil „tiribombă” la sursa de curent electric. La un moment dat, din neatenție, s-a electrocutat. Martorii, oameni aflați în apropierea lui, declară ca nu avea echipament de protecție corespunzător și lucra cu „mâinile goale”.

La fața locului au intervenit două ambulanțe. Medicii au reușit să-l resusuciteze, fiind apoi trasportat la spital pentru investigații suplimentare.

Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări, dar și de către ITM pentru a se stabili daca tânărul a respectat normele de protecție a muncii și daca era angajat cu forme legale de muncă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare