29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Dramă la Drăcșenei: Doi ciobani au murit, după ce au băut dintr-o sticlă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Vineri, 17 iunie, doi moldoveni, în vârstă de 17 și, respectiv, 19 ani, slugi la oile lui Ilie Gheorghe, șeful organizației locale a PSD, care munceau „la negru”, împreună cu un alt bărbat de 60 de ani, slugă la alt cioban din sat, s-au ospătat dintr-o sticlă găsită pe câmp, după cum declară localnicii. Alții spun că, de fapt, recipientul ar fi fost luat din gospodăria unuia dintre oieri, fără însă a i se cunoaște conținutul.

Minorul de 17 ani a fost găsit inconștient, fiind transportat la spitalul din Roșiorii de Vede iar după câteva ore a decedat. (A fost transportat în localitatea natală și înmormântat.) După două zile, pe 19 iunie, și bărbatul de 60 de ani a avut aceeași soartă. Nu s-a mai putut face nimic. Cel de 19 ani a avut noroc. Și-a revenit.

Pentru elucidarea cazului, poliția face cercetări și s-au prelevat probe de la autopsie și din sticlă, urmând ca, în urma rezultatelor, să se stabilească împrejurările în care a avut loc evenimentul tragic  și cauza care a dus la deces. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare