34.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Dramă la Drăcșenei: Doi ciobani au murit, după ce au băut dintr-o sticlă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Vineri, 17 iunie, doi moldoveni, în vârstă de 17 și, respectiv, 19 ani, slugi la oile lui Ilie Gheorghe, șeful organizației locale a PSD, care munceau „la negru”, împreună cu un alt bărbat de 60 de ani, slugă la alt cioban din sat, s-au ospătat dintr-o sticlă găsită pe câmp, după cum declară localnicii. Alții spun că, de fapt, recipientul ar fi fost luat din gospodăria unuia dintre oieri, fără însă a i se cunoaște conținutul.

Minorul de 17 ani a fost găsit inconștient, fiind transportat la spitalul din Roșiorii de Vede iar după câteva ore a decedat. (A fost transportat în localitatea natală și înmormântat.) După două zile, pe 19 iunie, și bărbatul de 60 de ani a avut aceeași soartă. Nu s-a mai putut face nimic. Cel de 19 ani a avut noroc. Și-a revenit.

Pentru elucidarea cazului, poliția face cercetări și s-au prelevat probe de la autopsie și din sticlă, urmând ca, în urma rezultatelor, să se stabilească împrejurările în care a avut loc evenimentul tragic  și cauza care a dus la deces. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare