17.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Strada „Liviu Dragnea – faraonul”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

str. ion creangaPresa centrală îl „alintă” Țărănușul.Toți îl știm ca pe unul dintre cei mai mari „baroni” ai țării, dacă nu cel mai mare. Faraon. Ați ghicit: este vorba despre Liviu Dragnea, fost vicepremier al României, președintele PSD-ului, mulți, exagerat de mulți ani la butoanele județului Teleorman, manevrând din funcția de prefect (patru ani) și de președinte al Consiliului Județean (doisprezece ani). Curând va afla dacă ÎCCJ îl va băga la zdup, îi va menține pedeapsa de un an cu suspendare sau îl va achita.
Bolnav din fire de megalomanie, apucător și cinic, e măcinat de orgolii mărunte. Face orice, numai să iasă în evidență. Să nu mai fie nimeni ca el. Toți trebuie să-i recunoască supremația, să-i fie subordonați, să-i lingă tălpile. Supuși.
S-a tot scris despre casa lui Dragnea din Alexandria, care are intrări (și…ieșiri) pe două străzi, Ion Creangă și Tudor Vladimirescu. Și despre curtea de 7000 (șapte mii) de metri pătrați, cu pomi de zeci de milioane bucata, plantați pe loc, gata maturi, cu macaraua. Piscină extravagantă și teren de tenis, unde au trecut mingea peste fileu, printre alții, Mircea Geoană sau Victor Ponta. Dar asta nu-i nimic. Grandomania a atins cote paroxistice: Dragnea și-a dorit ca strada pe care locuiește să fie diferită de a celorlalți alexăndreni. Primăria i-a stat la picioare. Pavele de calitate, elegante, o altfel de geometrie, inclusiv florală. Dar, atenție, nu trotuarele întregii străzi! Ci numai segmentul dintre străzile „Cuza Vodă” și „Alexandru Ghica”! Exact unde Faraonul își are palatul. Vomitos, nu?!

Nicolae Radovich

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare