15.3 C
Judeţul Teleorman
duminică, iunie 4, 2023

Start la înscrierea tradiţionalului eveniment “Maratonul Olteniei”, organizat într-un format nou, cel virtual, alături de Ministerul Tineretului şi Sportului

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Dacă în 2019, Maratonul Olteniei a trecut graniţa de la un eveniment sportiv la un ţinut cu identitate, cultură, tradiţie şi istorie proprie, anul acesta, CEZ România a pregătit un format nou: Maratonul Virtual 20.20 şi o serie de surprize pentru concurenţi: curse şi un maraton virtual de sport şi multă #energiepentrubine dăruită pe www.galantom.ro.

Cetăţenii tradiţionali ai Ţinutului Maratonului (sportivi din Râmnicu Vâlcea, restul ţării şi de peste hotare) sunt invitaţi să se reconecteze cu natura în cadrul #MO Virtual 20.20, după o perioadă lungă de antrenamente #Acasă sau în imediata vecinătate a locuinţei.

Înscrierile la Maratonul Virtual 20.20 sunt deschise pe www.maratonulolteniei.ro, pentru toate cele cinci probe de concurs deja consacrate:

  • Cursa MTB Cross Country, cu două variante de traseu: scurt, de 22 km şi lung, de 33 km.
  • Cursa Trail Run, cu două variante de traseu: crosul de 10,5 km şi semimaratonul de 21,5 km.
  • Cursa de maraton pe o distanţă de 42 de km.

„Perioada de izolare impusă de contextul actual ne-a demonstrat tuturor că acceptarea provocărilor este singura soluţie în situaţiile în care singura constantă este schimbarea. În creionarea noului format MO, am pornit de la ideea că Mararatonul Olteniei este o tradiţie neîntreruptă pentru CEZ, pentru iubitorii de sport şi comunitatea locală vâlceană, care trebuie să continue şi în condiţii speciale. Maratonul Virtual 20.20 le oferă tuturor practicanţilor de alergare şi MTB, dar şi autori de fapte bune, şansa să se reconecteze la natură, pe oricare din traseele lor preferate care vor deveni parte integrantă a Ţinutului Verde al Maratonului. Într-un mediu sigur, indiferent de vârstă sau oraşul de reşedinţă, alergând sau pedalând, concurenţii se vor bucura de sportul lor preferat şi de un maraton de donaţii pe www.galantom.ro, pentru surplusul de #energiepentrubine ”,  a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ România.

“Ne bucură iniţiativele sportive creative care găsesc o modalitate de a atrage comunitatea către sport chiar şi în această perioadă extrem de dificilă pentru toată lumea. Este important să rămânem aproape de sport, să-l practicăm în continuare, luând toate măsurile de siguranţă pentru sănătatea noastră, de aceea ideea unui astfel de maraton virtual este cu atât mai interesantă, este o provocare în ton cu timpurile pe care le trăim. Felicităm şi susţinem Maratonul Virtual 20.20 care celebrează sportul în condiţii de siguranţă şi promovează sprijinirea unor cauze sociale în beneficiul comunităţilor locale din Oltenia.”, a declarat Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului.

Kilometri de bine într-un loc sigur: Maratonul Virtual 20.20

Pentru iubitorii de alergare şi MTB, cu rezerve pline de bunătate şi #energiepentrubine, CEZ România le-a pregătit un nou format de eveniment: un nou tip de concurs cu aceeaşi dorinţa de a oferi #energipentrubine: Maratonul Virtual 20.20, evenimentul unde puteţi alerga, pedala, vă puteţi reconecta cu natura şi dona taxa de înscriere către una dintre cauzele sociale beneficiare ale ediţiei MO de anul acesta.

Sumele obţinute din taxele de înscriere vor fi şi anul acesta dublate de CEZ România şi redirecţionate către cauzele sociale sprijinite de #MO20.20

Cel mai important beneficiu pe care îl oferă acest maraton virtual este posibilitatea de a alerga şi / pedala INDIVIDUAL, pentru acelaşi BINE. În plus, concurenţii au posibilitatea de a-şi invita prietenii să le urmeze exemplul, să se înscrie la una din probele #MO20.20 sau doar să susţină la rândul lor o cauză socială pe website-ul www.galantom.ro.

Evoluţia Maratonului Virtual 20.20 poate fi urmărită pe pagina de Facebook pentru a afla în timp real noutăţi despre eveniment, sfaturi de pregătire şi experienţe din anii anteriori. Pentru mai multe detalii despre înscrieri, taxe de participare, metode de plată sau probe de concurs, accesaţi www.maratonulolteniei.ro

Ţinutul Maratonului Olteniei are şi propria sa aplicaţie mobilă! Toate informaţiile utile despre curse şi notificări pentru un cetăţean informat le veţi primi utilizând aplicaţia care poate fi descărcată din Google play-http://bit.ly/2MD9S2B sau App Store- https://apple.co/2M0FQq4.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare