2.5 C
Judeţul Teleorman
marți, noiembrie 30, 2021

Grupul CEZ în România împreună cu Neversea lansează campania „The Green Challenge”

Articole noi

Şcoală de şoferi GRATUITĂ pentru tinerii fără posibilităţi, din Teleorman. 21 ianuarie 2022, termenul limită de înscriere

Tineri din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere este o condiție sau poate fi un avantaj în obținerea...

Angajări la Spitalul Județean Alexandria și Ambulanța Teleorman. Se caută asistent medical principal și șoferi autosanitară

În următoarea perioadă, zeci de posturi vacante vor fi scoase la concurs, în primăriile și instituțiile publice din județul...

3 ocazii în care poţi purta rochia

Rochia este acel obiect vestimentar de nelipsit din garderoba unei femei, mai ales că ne trimite cu gândul la...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Generaţia verde din care fac parte şi fanii festivalului poate contribui la asigurarea energiei verzi pentru ediţia Nevesea de anul viitor şi poate câştiga bilete la cea mai tare distracţie a verii de la malul mării, în 2021.

Prin noua campanie The Green Challenge, Grupul CEZ în Romania continuă pentru al treilea an consecutiv parteneriatul cu Neversea, colaborare prin care îşi propune să crească gradul de conştientizare în rândul generaţiilor actuale şi viitoare asupra importanţei utilizării surselor alternative de producere a energiei electrice, încurajează sustenabilitatea şi se implică în protejarea mediului.

Cei care se alătură campaniei The Green Challenge pot contribui la producerea energiei verzi care alimentează festivalul şi pot câştiga bilete la Neversea 2021 şi invitaţii la o petrecere exclusivistă pe velier, la malul Mării Negre, în 2020.

Cei care participă la The Green Challenge au şansa să contribuie cu propria energie şi viziune verde la realizarea următoarei ediţii a festivalului Neversea, adoptând o turbină eoliană, într-un mod sustenabil. Festivalul din 2021 va fi alimentat cu energie electrică verde, într-o proporţie şi mai mare decât în 2019, precum şi de energia creativă verde a participanţilor săi.

Turbinele vor putea fi “adoptate” de către participanţi, în cadrul The Green Challenge şi vor produce energie în parcul eolian CEZ, cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, care deţine 240 de turbine eoliene şi este întins pe o suprafaţă de 600 de hectare, la 17 kilometri de Marea Neagră.

Pentru a intra in competiţie, doritorii trebuie să:

  • acceseze aplicaţia Neversea, disponibilă în Google Play şi App Store;
  • să intre în secţiunea ,,The Green Challenge”;
  • să se înscrie;
  • să răspundă la întrebarea ,,Visează că ai puteri supranaturale! Ce ai face pentru ca viitorul să fie mai verde şi sustenabil?”, până pe 20 august.

Participanţii care au idei şi răspunsuri cât mai creative află pe 21 august dacă au trecut în etapa următoare, adică adoptarea unei turbine eoliene din parcul eolian CEZ. Cei care adoptă o eoliană pot intra zilnic în aplicaţia Neversea să verifice câtă energie a produs turbina adoptată de ei.

Tu produci energie verde, iar CEZ şi Neversea îţi dau undă verde la distracţie exclusivistă!

Pe 28 august, primii trei posesori ai turbinelor eoliene care au avut cea mai mare producţie de energie, pe parcursul competiţiei, vor câştiga fiecare o invitaţie dublă la Neversea 2021 şi o invitaţie dublă la petrecerea organizată pe velier, la Malul Mării Negre, oferită de Grupul CEZ în România, cu toate cheltuielile asigurate şi distracţia pe măsură.

Detalii pe www.neversea.com/the-green-challenge/

În 2019, parcul eolian CEZ, partener al festivalului Neversea, a găzduit o experienţă muzicală istorică la nivel mondial: primul DJ care a mixat pe o turbină eoliană. Alex Parker, care a fost prezent şi pe scena principală a festivalului Neversea în 2018, a pus muzică, timp de 5 ore, de la o înălţime de peste 100 de metri distanţă de pământ, în cel mai mare parc eolian uscat din Europa.

În 2019, zona CEZ din incinta festivalului Neversea a fost alimentată exclusiv cu energia regenerabilă produsă în parcul eolian din judeţul Constanţa. Organizatorii Neversea îşi propun ca întreg festivalul să fie alimentat în viitor cu energie verde.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Şcoală de şoferi GRATUITĂ pentru tinerii fără posibilităţi, din Teleorman. 21 ianuarie 2022, termenul limită de înscriere

Tineri din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere este o condiție sau poate fi un avantaj în obținerea...

Articole similare