15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Șocant! Deputata de Teleorman, Cătălina Ștefănescu, va face campanie electorală pentru Hillary Clinton

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Tineretul Social Democrat este singura organizație politică de tineret din România care va avea un reprezentant în campania prezidențială a candidatului democrat Hillary Clinton.

În contextul alegerilor prezidențiale din 8 noiembrie, Cătălina Ștefănescu, deputat în Parlamentul României va reprezenta TSD în SUA în perioada 1- 6 septembrie 2016 pentru a participa la o tabără electorală de tineret organizată de Partidul Socialiștilor Europeni (PES), Uniunea Internațională a Tineretului Socialist (YUSI), Tinerii Socialiști Europeni (YES) și Modern Actions Strategies. Tabăra politică le va oferi participanților oportunitatea de a se familiariza cu temele susținute de democrați în alegerile prezidențiale, dar și de a cunoaște în detaliu modul în care tehnologia este folosită de democrați pentru a-i motiva pe tineri să se implice și să voteze.

Alături de colegii săi din Internaționala Socialistă, tânăra social democrată va face campanie pentru Hillary Clinton într-unul din statele decisive pentru soarta alegerilor prezidențiale americane — Ohio.

‘Ne bucurăm că avem ocazia să susținem printr-un reprezentant al Tineretului Social Democrat o campanie prezidențială în ale cărei valori ne regăsim. Hillary Clinton este un exemplu despre cum trebuie slujit binele public de-a lungul unei întregi cariere. În plus, învățăm de la cei mai buni cum pot fi tinerii motivați să se implice în viața politică și să participe la vot. Mizăm pe experiența partenerilor americani pentru a-i convinge și pe tinerii din România să fie mai activi politic. Foarte mulți tineri se vor afla pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din acest an și sperăm ca acesta să fie un motiv suplimentar pentru a avea o prezență cât mai mare la vot a celor între 18 – 35 ani’, a afirmat Gabriel Petrea, președintele Tineretului Social Democrat.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare