7.8 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 28, 2023

Sistem de alimentare cu apă, în comuna Bujoru. 832 de locuinţe individuale vor fi racordare

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Locuinţele cetăţenilor din localitatea Bujoru vor fi racordate la reţeaua de apă curentă. În total, în 832 de gospodării va curge apă la robinete. Proiectul a fost semnat, zilel trecute, iar finanţarea se ridică la peste 12 milioane de lei, mai precis 12.733.396 de lei, potrivit declaraţiei primarului Avram Ginel, bani ce vor veni prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”.
Conform Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei la nivelul întregii ţări au fost semnate 32 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 441.870.078,71 de lei. Contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea străzilor şi drumurilor de interes local, construirea şi refacerea unor poduri şi podeţe, modernizarea şi extinderea sistemelor de alimentare cu apă, precum şi extinderea reţelelor de canalizare şi a staţiilor de epurare.
Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, se ridică la 363, în valoare totală de 3.792.612.251,59 de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare