10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 28, 2023

Poliţiştii teleormăneni au aplicat 94 de sancţiuni, în ultimele 48 de ore. 8 permise de conducere au fost reţinute

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale şi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru diverse abateri privind circulaţia pe drumurile publice.
În ultimele 48 de ore, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 94 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 38100 de lei, au reţinut 8 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.
La data de 28 ianuarie, a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roşiori de Vede-Biroul Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Roşiori de Vede, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ” conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului „, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.
La data de 29 ianuarie, a.c., ora 02.35, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Lunca au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Liţa, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, în comuna Segarcea Vale, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ” conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului „, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare