30.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 30, 2022

Serviciul de Permise Teleorman anunţă modificări privind susţinerea “traseului”, în perioada Bâlciului din Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Teleormănenii programaţi în data de 9 iunie pentru susţinerea poligonului, în vederea obţinerii permisului de conducere pentru anumite categorii, vor fi reprogramaţi o săptămână mai târziu, anunţă Serviciul Permis şi Înmatriculări Teleorman. Motivul îl reprezintă organizarea Târgului anul de Rusalii, eveniment ce se va desfăşura, în municipiul reşedinţă de judeţ.
“Deoarece în perioada 06-15.06.2022, pe amplasamentul târgului Obor din municipiul Alexandria, va fi organizat Bâlciul anual de Rusalii, locul de plecare pentru examinarea la proba practica în vederea obţinerii permisului de conducere categoriile C, CE, D va fi parcarea de pe varianta ocolitoare a Municipiului Alexandria pe toata aceasta perioada. Din aceleaşi considerente, candidaţii programaţi în data de 09.06.2022 pentru susţinerea probei poligon pentru categoriile A, A1, A2 vor fi reprogramaţi din oficiu în data de 16.06.2022”,  se arată într-un comunicat de presă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare