31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Senatorul Eugen Pîrvulescu participă la o întâlnire cu titlul „Cooperare în domeniul transporturilor și infrastructurii – o nouă perspectivă europeană”, în municipiul Iași

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.
Astăzi(n.n.miercuri, 3 mai) am început lucrările comune în cadrul întâlnirii dintre membrii Comisiei pentru transporturi și infrastructură din Senatul României și ai Comisiei economie, buget, finanțe și comisia de control a Finanțelor publice din Parlamentul Republicii Moldova.
Este o întâlnire de lucru cu titlul „Cooperare în domeniul transporturilor și infrastructurii – o nouă perspectivă europeană”, ce se desfășoară în aceste zile în municipiul Iași.
Împreună cu domnul Toma Petcu , președintele Comisiei pentru transporturi din Senat și ceilalți colegi am plecat cu trenul spre Iași, din București, unde am fost așteptați de primarul municipiului, domnul Mihai Chirica , și președintele Consiliului Județean Iași, domnul Costel Alexe , cărora le mulțumesc pe aceasta cale pentru găzduire și implicare .
Ședința s-a desfășurat cu participarea ambasadorul Republicii Moldova în România, Excelența Sa domnul Victor Chirilă, iar în cadrul întâlnirii de lucru au avut loc discuții constructive despre dezvoltarea parteneriatului dintre România și Republica Moldova pe domenii de interes comun, transporturi, infrastructură, agricultură, turism și economie. În calitate de senator și membru al comisiei care reprezinta România pot spune că întâlnirea de astăzi a fost mai mult decât benefică pentru dezvoltarea domeniilor care stau la baza prosperității oricărei țări din lume și sunt convins că zilele următoare vor continua în aceeași notă de responsabilitate, cu discuții constructive pentru ambele părți.
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare