13 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 25, 2024

Bursa generală a locurilor de muncă, la Alexandria, Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Vineri, 12 mai 2023, începând cu ora 09.00, la Sala Polivalentă din Alexandria, la sediul A.L. Roşiori de Vede şi la sediul A.L. din Turnu Măgurele , va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă.
La bursa generală sunt invitate să participe toate categoriilor de persoane aflate în cautarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional.
Persoanele care doresc un loc de muncă sau înscrierea la un curs de calificare, pot beneficia de consultanţa specialistilor AJOFM Teleorman pentru a întocmi un CV, scrisoare de intenţie, pentru a sustine un interviu, etc.
Angajatorii vor avea posibilitatea să işi selecteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.
Menţionăm că participarea la acest eveniment este gratuită.
Agenţii economici, interesati să participe la bursă, sunt asteptati să ne contacteze pană pe data de 11 mai 2023 sau să depună ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail ajofm.tr@anofm.gov.ro, în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.
Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: +4 0247 310 155; +4 0247 312 944; +4 0247 315 915.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare