29.6 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 25, 2022

Senatorul Eugen Pîrvulescu, împotriva ruperii României: „Este foarte grav ca problemele națiunii să fie hotărâte de majoritatea toxică PSD-istă”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În timp ce România se luptă cu pandemia, PSD și UDMR au atentat mișelește la Statul Român național, unitar și indivizibil. Teritoriul României este nealienabil spune Constituția României la Articolul 2. Adoptat tacit în Camera Deputaților, proiectul de lege privind Statutul autonomiei Ținutului Secuiesc a primit, miercuri, raport negativ în Comisia de administraţie a Senatului. Așa cum era normal, în favoarea raportului de respingere au votat 8 senatori, singurul vot împotrivă a fost cel acordat de senatorul UDMR Cseke Attila.

Reacția virulentă a președintelui României, Klaus Iohannis, despre proiectul privind Autonomia Ținutului Secuiesc, este pe deplin justificată și îndreptățită, la adresa unor lideri politici care se dovedesc a fi iresponsabili. PNL solicită imperativ PSD-ului să pună în dezbatere și să supună votului respingerea la Senat, a acestui proiect nociv, anticonstituțional.

Atât eu, cât și colegii mei senatori liberali vom vota pentru respingerea proiectului, consecvent cu pozițiile avute și în alte momente pe proiecte similare. Fără niciun dubiu PSD a ținut legea respectivă la sertar cu scopul de a fi adoptată tacit, iar complicitatea acestui partid este cât se poate de evidentă. Nu putem accepta un proiect de lege care încalcă flagrant Constituția, menit să cultive iresponsabil un curent de gândire radical în comunitatea maghiară, contraproductiv și ilogic. Totodată, consider că este foarte grav ca problemele națiunii să fie hotărâte de majoritatea toxică PSD-istă, care acționează împotriva României și împotriva românilor.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Un nou program de colectare al deșeurilor, în localitatea Drăgănești de Vede

Într-un mesaj postat pe pagina de socializare, ADI Managementul Deseurilor Teleorman informează că, de la 1 iulie 2022, se...

Articole similare