10.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Senatorul Eugen Pîrvulescu aruncă BOMBA: În Teleorman, este pentru prima dată când PNL depăşeşte PSD în sondajele de opinie

Articole noi

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...

Aproximativ 10.000 de şomeri, înregistraţi în evidenţele AJOFM Teleorman. Jumătate au doar studii gimnaziale

La sfârşitul lunii martie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman erau 9.496 şomeri (din care...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Se prefigurează dezastrul în PSD Teleorman. Conform ultimului sondaj de opinie, realizat la nivelul judeţului, pe un eşantion reprezentativ, PNL a devansat PSD cu 5 procente. Informaţia a fost furnizată de către preşedintele Eugen Pîrvulescu, în cadrul unei conferinţe de presă, la care a participat şi secretarul de stat Cristi Barbu.

“Este pentru prima dată în cei 30 de ani de democraţie, când, în judeţul Teleorman, PNL se află pe primul loc în opţiunile cetăţenilor. Ultima cercetare sociologică arată că PNL are 48% iar PSD doar 43%. Iar situaţia se schimbă de la o zi la alta, deoarece PNL este pe un trend ascendent. Asta înseamnă că cetăţenii au înţeles că ne-am îndreptat într-o direcţie greşită, sub conducerea PSD.Creşterea se datorează, în primul rând, măsurilor benefice adoptate de către Guvernul Orban, în special cele referitoare la susţinerea mediului de afaceri pe perioada pandemiei. Faptul că noi, liberalii, suntem astăzi pe primul este şi datorită primarilor ce au ales să ni se alăture în viitoare campanii electorale”, a afirmat președintele Pîrvulescu.

Liderul liberalilor din judeţ a mai precizat că, în 92 de localităţi, listele pentru alegerile locale sunt finalizate, iar până la sfârşitul săptămânii curente, cel mai târziu lunea viitoare, listele vor fi gata şi în celelalte comune.

Eugen Pîrvulescu a mai spus că negocierile cu încă 7-8 primari PSD sunt pe ultima sută de metri, dar că sunt şi cazuri în care anumiţi edili şefi social democraţi nu vor fi acceptaţi în PNL, şi asta din cauza agresivităţii de care au dat dovadă în relaţia cu cetăţenii.

La rândul său, secretarul de stat Cristi Barbu a punctat câteva dintre investiţiile pe care Guvernul Ludovic Orban le demarează în judeţul Teleorman, afirmând că în câteva zile drumul naţional 51 va fi finalizat, iar din data de 20 august, E70 Alexandria-Bucureşti va intra în procesul de modernizare.

“Vor fi investiţii serioase în Teleorman. Observ cum unii indivizi aruncă în spaţiul public fel şi fel de gogomănii, în sensul că judeţul va fi vitregit la capitolul investiţii. Repet, Teleormanul, sub guvernarea Orban şi cu Eugen Pîrvulescu la conducerea Consiliului Judeţean va beneficia de fonduri masive pentru dezvoltare, aşa cum nu au existat vreodată”, a declarat secretarul de stat Cristi Barbu.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

Articole similare