9.9 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 9, 2022

Senator Eugen Pîrvulescu – declaraţie de presă: Aţi inundat casa, ca să nu ia foc! Camarila USR-PLUS atacă premierul, fără dovezi şi fără bază reală!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Asistăm, de câteva zile, la un atac furibund la adresa premierului Florin Cîţu, considerat „vinovat” de demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.
Ulterior, mai mulţi colegi din USR-PLUS au găsit de cuviinţă să vorbească public, preţ de câteva ore, ca să spună…nimic.
Doar atacuri directe la adresa premierului, în care îl acuză de tot felul de interese bizare, pentru a deturna atenţia publică de la gafele inadmisibile făcute de Vlad Voiculescu, în perioada în care s-a aflat la cârma unui minister esenţial pentru România.
Îl cunosc pe premierul Florin Cîţu încă din anul 2016. Am fost şi suntem colegi în Senatul României. Pot afirma cu tărie că nu este genul de politician şantajabil, cu „scheleţi” în dulap şi „păcate” politice care să îl determine să cedeze unor interese meschine.
Acuzaţiile aduse de unii colegi din coaliţie nu au făcut decât să demonstreze, din nou, că atunci când nu găseşti „bube în cap” cuiva, inventezi, manipulezi şi încerci să te prezinţi „victima sistemului, îndepărtată pentru ca se lupta cu mafia”.
Concret, care mafie, domnilor?
Care mafie, domnule Voiculescu? Dumneavoastră unde aţi lucrat în ultimele patru luni?
Nu cumva la Ministerul Sănătăţii, unde dumneavoastră şi echipa pe care aţi ales-o aţi considerat că sunteţi un fel de stat în stat, aţi elaborat documente care băgau ţara în carantină şi nu aveati habar ce conţine un Ordin de Ministru, despre care toată presa vorbea cu cel puţin o săptămână?
Au „năvălit” la televizor toţi „băieţii” din cortegiul demiterii lui Voiculescu, europarlamentarul Dragoş Pâslaru, deputatul Ionuţ Moştean, deputatul Dan Barna, pe principiul „cine nu e cu Vlad, e împotriva USR-PLUS”.
În opinia lor, primul ministru al unei ţări care se luptă cu pandemia, la fel ca toate celelalte state, nu trebuie sa fie informat cu privire la modificările făcute în domeniul sănătăţii.
Aţi înţeles greşit, domnilor! Nicăieri în lume nu s-a pomenit aşa ceva, ca un ministru să se trezească dimineaţă prost dispus şi să ia decizii în funcţie de ce a visat noaptea, fără să existe o informare, o consultare a factorilor implicaţi în această luptă cu virusul.
Nu putem privi nepăsători cum fostul ministru Vlad Voiculescu, lansează acuzaţii grave în spaţiul public, fără dovezi, vorbeşte despre raportări false, despre cifre măsluite, privind numărul deceselor din cauza Covid-19, în timp ce afirmă, citez: „pot fi doi trei neraportaţi, dar nu este exclus sa fie câteva mii”.
Când declari aşa ceva public, doar pentru a justifica dorinţa ta dusă la extrem pentru un nou lockdown în România, deşi premierul anunţase că măsurile de relaxare vor începe treptat, ar fi bine să şi justifici, concret, ceea ce afirmi în faţa populaţiei care este saturată de situaţia în care ne aflăm, de mai bine de un an.
Nu, domnule Voiculescu, nu se joacă nimeni cu astfel de cifre şi România nu are nevoie de un nou lockdown, în baza unui calcul inventat de consilierii dumneavoastră.
Premierul Florin Cîţu v-a revocat din funcţie pentru că nu aţi gestionat eficient, în patru luni, Ministerul Sănătăţii şi aţi apărut în spaţiul public cu prestaţii jenante şi aere de Mântuitor, după cum sunteţi numit de susţinătorii dumneavoastră.
Coaliţia de guvernare nu înseamnă doar Vlad Voiculescu, care, potrivit susţinătorilor, ar fi trebuit să rămână în funcţie, indiferent de gafe.
Nu mai pronunţaţi cuvântul „comunicare” , pentru că aţi dovedit că sunteţi primul care a încălcat orice norme elementare de bună funcţionare a unui minister important, ale cărui decizii au puterea de a schimba, într-un minut, viaţa românilor.
Lăsaţi propaganda şi ambiţiile puerile! Românii nu mai au răbdare cu „mărunţişurile” voastre distructive, ci aşteaptă măsuri concrete şi dezvoltarea ţării, asa cum am promis toţi.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare