9.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, decembrie 3, 2023

51 de tineri din Teleorman au fost admişi la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Alţi trei, pe locurile pentru romi

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Numărul tinerilor care doresc să îmbrace haina de poliţist a crescut de la un an la altul. Concurenţa este atât de mare, încât doar cei mai buni reuşesc să-şi vadă visul cu ochii. Anul acesta, cel mai mare punctaj cu care s-a intrat la Şcoala de Poliţie Câmpina a fost de 83 de puncte iar cel mai mic de 59 de puncte.
Sâmbătă, 17 aprilie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina a publicat rezultatele concursului de admitere, înainte de contestaţii. După susţinerea probei de verificare a cunoştinţelor la Limba română şi Limba străină, din cei 4.671 de candidaţi, doar 1.243 au fost declaraţi “ADMIŞI”. Printre norocoşi se numără şi 51 de candidaţi din judeţul Teleorman, cu şapte mai puţin decât la precedentul concurs. Aţi trei tineri au fost admişi pe locurile destinate cetăţenilor de etnie romă. Şi aici, concurenţa a fost acerbă. Din cei 69 de candidaţi, numai 25 vor deveni “oameni ai legii”.
Reamintim că proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice a fost susţinută, în perioada 18 martie-24 martie 2021, iar cea de verificare a cunoştinţelor, în data de 27 martie 2021.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat PNL, MARIA STOIAN: Sprijin esențial destinat școlilor mici pentru reducerea absenteismului și îmbunătățirea rezultatelor elevilor

Unul dintre obiectivele primordiale ale conducerii PNL a Ministerul Educației îl reprezintă reducerea fenomenului abandonului școlar, amplificat în ultima...

Articole similare