31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Senator Eugen Pîrvulescu: “2023, anul investițiilor. Pentru prima dată, vom vedea cele mai mari proiecte în infrastructura din Teleorman”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

2023 va fi anul investițiilor majore, în Teleorman. Zeci de milioane de euro vor ajunge în județ, prin programele demarate de către Executiv, printre care „Anghel Saligny” și PNRR, bani ce vor fi folosiți pentru dezvoltarea infrastructurii din fiecare comună sau oraș. Într-o conferință de presă, desfășurată la sediul PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu a afirmat că, în majoritatea localităților, vor demara proiecte de alimentare cu apă, canalizare și asfalt.

“Dezideratul nostru, ca oameni aleși de către dumneavoastră, este acela să facem lucruri pentru teleormăneni. Anul trecut, în 2022, s-au demarat mai multe programe de dezvoltare în România. Guvernul condus la momentul acela de Florin Cîțu și acum de către Nicolae Ciucă a făcut toate demersurile pentru ca programele de dezvoltare sa ajungă, în localitățile din județul Teleorman. O pot spune direct, către teleormăneni, către fiecare cetățean din satele, comunele și orașele din Teleorman. Anul acesta, 2023, îl putem numi anul investițiilor și anul faptelor, în care cu adevărat vom vedea ce înseamnă cu adevărat să implementăm proiecte în județ. Pentru prima dată, în 20 de ani, vom vedea cele mai mari investiții în infrastructură și în partea de utilități. Aproape fiecare comună va avea proiecte de alimentări cu apă, canalizare, asfalt. Așadar, anul 2023 îl numim anul investițiilor”, a declarat liderul liberalilor din județ.

Un alt program important, care va demara anul acesta, este prin Compania Națională de Investiții. O veste bună, spune președintele  PNL Teleorman, este că Marin Țole, actual secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii, a fost propus, decizia fiind deja apobată, să se ocupe de programul CNI pe Romania.

“Echipele și primarii sunt pregătiți pentru tot ceea ce proiecte prin PNRR. Alte programe legate de PNRR- se referă la parcurile fotovoltaice. Încă două programe, și anume pietruiri și drumuri asfaltate prin AFIR  și extinderi de apă, canal și racordări la canalizare, prin AFM, vor demara 2023. Domnul Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Eueropene,  se va deplasa în Teleorman. Vestea bună este că, după nouă ani de zile, se va debloca renumitul proiect de la Apă Serv”, a mai afirmat Senatorul Pîrvulescu.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare