17 C
Judeţul Teleorman
luni, martie 27, 2023

88 de persoane din Bâscoveni, comuna Gălăteni, au beneficiat de consultaţii medicale gratuite

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Locuitorii din Bâscoveni, comuna Gălateni, au beneficiat de consultaţii gratuite din partea Crucii Roşii Române Filiala Teleorman. Caravana de Bine a Crucii Roşii Teleorman a ajuns sâmbătă 25 februarie, în localitatea Bascoveni, comuna Galateni. 88 de persoane vulnerabile (persoane varstnice dar şi tinere) au beneficiat de consultaţii medicale gratuite.
Într-un interval de 8 ore, prin intermediul „Caravanei de Bine”, în cabinetele medicale au fost efectuate 266 de consultaţii, dintre care 87 de masurare a parametrilor fiziologici, 85 au fost de cardiologie, 76 de optometrie, iar de planificare familială 18.
“Felicitări din tuturor voluntarilor de Cruce Roşie implicaţi în această acţiune „maraton”, voluntari care au hotărât să îşi petreacă sâmbătă liberă alături de oameni, făcând fapte bune. De implicarea comunităţii depinde BINELE acesteia, comunitatea din Galateni fiind alături de Crucea Roşie Teleorman atât prin voluntarii săi de Cruce Roşie, voluntari foarte dedicaţi cât şi prin conducerea acesteia. Am primit susţinere atat la nivelul primăriei Galateni cât şi la nivelul Şcolii Gimnaziale din localitate, aceştia punand la dispoziţie toate cele necesare pentru o acţiune de succes în folosul comunităţii lor. Mulţumim totodată şi Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman pentru susţinerea si sprijinul acordat în activităţile de promovare şi screening derulate de către filiala noastră”, se arată într-un mesaj postat pe o pagină de socializare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare