28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Șefu Olguța, directorul Protecției Copilului Teleorman, va fi destituită

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unor angajați din cadrul Direcției pentru Protecție Copilului Teleorman. Aceștia sunt acuzați de fapte de corupție, mai precis de abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu sau fals intelectual. Din lotul inculpaților face parte și Șefu Olguța, actulalul director interimar al Direcției pentru Protecție Copilului din județ. Procurorii DNA o acuză de abuz în serviciu și fals intelectual.

Referitor la acest subiect, președintele CJ Teleorman, Adrian Gădea, a declarat că actualul director va fi destituit din funcție. Însă, nu înainte ca pe adresa instituție pe care o reprezintă să ajungă un document oficial, în care să se specifice faptul că Șefu Olguța a fost trimisă în judecată.

Dosarul în care Liviu Dragnea și angajații din Protecția Copilului Teleorman au fost trimiși în judecată a fost înregistrat la Înalta Curte de Casație și Justiție, în data de 17 iulie, cauza aflându-se în procedură de cameră preliminară, primul termen de judecată urmând a fi stabilit.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare