25.2 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

“Şefii de promoţie” ai şcolilor şi liceelor din Alexandria, premiaţi de municipalitate cu sisteme IT

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Primăria Municipiului Alexandria, va premia absolvenţii de gimnaziu şi de liceu, care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură, cu sisteme IT de ultimă generaţie.
Potrivit regulamentului de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură din unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Alexandria, aprobat prin H.C.L. nr. 225 din 29 iulie 2020, vă comunicăm, mai jos, rezultatele obţinute de absolvenţii de gimnaziu şi liceu-promoţia 2021.
Totodată, potrivit regulamentului, elevul cu rezultate deosebite la învăţătură este şeful de promoţie de la fiecare unitate de învăţământ gimnazial sau liceal din municipiul Alexandria, condiţia impusă fiind să fi promovat examenul de la Evaluarea Naţională sau Bacalaureatul cu media minimă 9,00, elevii care au obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională sau Bacalaureat şi absolvenţii de gimnaziu care au obţinut primul loc pe şcoală în ierarhia admiterii la liceu, condiţia impusă fiind ca media obţinută la admitere să fie de cel puţin 9,50 (calculată ca medie ponderată între media generală la Evaluarea Naţională, care are o pondere de 80% şi media generală de absolvire a claselor V-VIII, care are o pondere de 20%).

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare