29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Scrisoare deschisă: ”Domnule preşedinte Gâdea Adrian, eşti o ruşine pentru comunitatea din Siliştea şi pentru judeţ”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Mult stimabile domnule Preşedinte, mă numesc Ciobănescu Constantin, am onorabila vârstă de 74 de ani, sunt unul dintre persecutaţii regimului comunist, iar în anii 1950-1951 familia mea a fost deportată în Dobrogea, tata fiind închis la penitenciarul Poarta Albă, muncind la Canal sub escortă, iar mama şi cei trei copii minori am fost cazaţi la un IAS în comuna Negreşti, regiunea Constanţa.

De loc, sunt din comuna Siliştea, judeţul Teleorman. Am fost până de curând unul din simpatizanţii Partidului Social Democrat, fiind prezent la toate Congresele şi manifestaţiile partidului în Bucureşti şi în Teleorman.

Răsfoind ziarele locale, mi-a atras atenţia un articol în care era specificat faptul că mai mulţi primari PNL au trecut în barca PSD, unul dintre aceştia fiind chiar primarul localităţii mele-Marin Alexandru.

De notoriatate este faptul că acest primar a fost declarat de către Agenţia Naţională de Integritate în incompatibilitate şi în conflict de interese administrativ şi penal, acesta semnându-şi singur ordine de plată din bugetul primăriei către propria-i firmă. Tot de notorietate este faptul că acelaşi primar Marin Alexandru este subiectul unor alte dosare penale grele privind acte de corupţie. Ceea ce mă şochează foarte tare este faptul că deşi dumneavoastră, domnule Preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, gestionaţi acest judeţ, ignoraţi toate avertismentele instituţiilor statului cu privire la activitatea infracţională a acestui primar şi îl acceptaţi în PSD. Ba, mai mult decât atât, îl susţineţi pe acest personaj la alegerile locale din acest an, lansându-i candidatura cu mare fast.

Domnule Preşedinte al PSD Teleorman, ce o să le spuneţi în campania electorală alegătorilor din Siliştea cu privire la activitatea infracţională a actualului primar? O să le promiteţi că respectivul candidat nu va mai încălca legile şi va deveni un cetăţean de onoare? Domnule Gâdea Adrian, există o vorbă în popor: „spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti!”

Chiar nu ştiaţi, domnule Gâdea Adrian, că acest primar-Marin Alexandru este un presupus infractor? Vreţi să negaţi că nu aţi citit raportul Curţii de Conturi, întocmit anul acesta, tocmai dvs. care gestionaţi banul public al judeţului? Pe cine vreţi să păcăliţi, domnule Gâdea, de vă înconjuraţi de astfel de oameni? Chiar nu vă gândiţi că oamenii din comună suferă de sărăcie iar în ultimele două mandate nu s-a înfăptuit nimic benefic pentru comuna Siliştea? Ce aţi făcut pentru judeţul ăsta de a ajuns o întreaga comunitate să lucreze ca măturători în Bucureşti? Unde sunt locurile de muncă promise, domnule Preşedinte? I-aţi promis cumva acestui cercetat penal că îl veţi scăpa de dosarele penale? Vă înşelaţi amamic! A venit vremea când nimeni nu mai scapă de ghearele legii sau cel puţin nimeni nu ar mai trebui să scape. Domnule Gâdea Adrian, eşti ca şi copilul meu, poate chiar ca nepotul meu şi tocmai de aceea dă-mi voie să-ţi spun că eşti o ruşine pentru comunitatea din Siliştea şi pentru judeţ, prin modul în care ai „înfiat” un posibil viitor condamnat, de care PNL s-a lepădat.

Te asigur, domnule Gâdea Adrian, că la Siliştea nu poţi câştiga primăria decât prin furt, aşa cum s-a întâmplat la Referendumul pentru demiterea preşedintelui ţării, când au ieşit la vot 100,29% şi nicidecum prin persoana penală care astăzi reprezintă Partidul Social Democrat.

Am fost unul dintre persecutaţii politici ai unui regim comunist. Odată cu trecerea acestui primar la PSD, mă simt din nou persecutat şi ameninţat de acest primar abuziv, de la care mă aştept la ce este mai rău, având în vedere puterea pe care dvs, domnule Preşedinte, i-o conferiţi, creditându-l la funcţia de primar.

Ciobănescu Constantin

Articolul precedentProtest spontan la APM Teleorman
Articolul următor,,SIMFONIA LALELELOR”
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare