29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Reţea de contrabandă cu ţigări, cu ramificaţii în judeţul Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din Gorj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au ridicat aproape 30.000 de ţigarete, 5.000 de grame de tutun mărunţit şi 76 de litri de alcool, de la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete. 4 bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

La data de 11 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au surprins în flagrant delict, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, doi bărbaţi, care transportau cu autoturismul produse accizabile de contrabandă.

În urma percheziţiei, din autoturism au fost ridicate 15.680 ţigarete de diferite mărci, 1.800 de grame de tutun mărunţit şi 5 litri de alcool, pe care cei doi le-ar fi introdus în mod fraudulos, pe teritoriul României, pentru a le comercializa. Simultan, poliţiştii au efectuat 10 percheziţii, pe raza judeţelor Mehedinţi, Gorj şi Teleorman, la domiciliile altor persoane care ar fi participat la distribuirea şi comercializarea produselor de contrabandă, fiind ridicate în vederea confiscării 13.500 ţigarete de diferite mărci, 3.200 de grame de tutun mărunţit şi 71 de litri de alcool.

În urma administrării probatoriului, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 35 şi 60 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Astăzi, cei în cauză vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare