25.2 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

Replică pentru Ervin Zelch, candidat PMP la primăria Alexandria: „Sunt inginer, nu fac coșciuge!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ervin Zelch, patronul de coșciuge și coroane mortuare – candidat din partea Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de primar al Alexandriei, și-a instalat zilele trecute un cort gen „luat tensiunea” pe centrul municipiului. Probabil pentru niscaiva semnături de susținere.

Pe cauciucul alb, de proastă calitate, și-a întipărit figura, în poziția „în picioare”, întinzând mâna dreaptă în semn de salut. Adică, omul e dispus să-ți strângă mâna și să te încredințeze că se va ține de cuvânt. Zice el că „te ascultă”, „te susține”, „te ajută” și „te respectă”.  Dar cu o condiție: să-l susții și tu!

Ervin e încredințat că e unul ca tine: bogat, sărac, intelectual, incult, român, țigan… Ce-o fi vrând copilașul să transmită prin acest mesaj, nu știm.  Ceea ce știm noi este faptul că am fost sunați la redacție de un domn, care s-a arătat indignat de sloganurile copilașului: „Eu nu sunt la fel ca el și el nu e la fel ca mine! Suntem total diferiți. Sunt inginer, nu fac coșciuge! Și nici nu candidez ca primar, atâta timp cât conștientizez că nu am nicio șansă și abilități pentru funcția respectivă. Mă simt jignit.”

Păi, tragem noi concluzia, dacă „celebrul” Lalite a candidat, de ce n-ar face-o și Zelch?!

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare