23.3 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 1, 2022

Record de permise reţinute, pe drumurile din judeţ. 48 de şoferi au rămas “pietoni”, la sfârşit de săptămână

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele zile, poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor persoanelor, răspunzând nevoilor cetăţenilor. Astfel, în perioada 16-18 aprilie a.c., poliţiştii au intervenit aproximativ 270 de evenimente, dintre care nu mai puţin de 249 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă-112.
Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat aproximativ 570 de sancţiuni contravenţionale în valoare de  peste 200.000 de lei, au reţinut 48 de permise de conducere şi au retras şase certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulaţie pe drumurile publice.
În ultimele 72 de ore, la nivelul judeţului au fost înregistrate patru accidente rutiere (Vităneşti, Alexandria, Călmăţuiu), soldate cu rănirea a nouă persoane, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
De asemenea, poliţiştii au constatat 13 infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care cinci pentru conducere fără permis, iar şapte pentru conducere sub influenţa alcoolului (cea mai mare valoare înregistrată de aparatul etilotest fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat).
Poliţiştii teleormăneni atrag atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile judeţului nu sunt imputabile doar unei categorii.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare