29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

RECE – super piesa produsă de The Alexanders!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Iubitorii de muzică bună pot asculta o nouă creaţie marca „The Alexanders”. Recent, componenţii trupei, Robert Golubovici, Andrei Tecşor şi Liviu Nedelcu, au înregistrat prima compoziţie proprie, piesa „Rece”. Versurile, pline de emoţie, au fost scrise de Liviu Nedelcu iar orchestraţia a fost realizată de toţi trei. Pentru acest proiect muzical, tinerii alexăndreni au ales o colaborare cu Sevi Iriş, studentă la Universitatea Hyperion-Facultatea de Arte, sectia actorie. Pentru cei care nu o cunosc, Sevi Iriş este din Alexandria, a terminat Colegiul Național „Al. I. Cuza” şi are la activ mai multe premii în materie de muzică.

„Totul s-a întamplat foarte repede, am contactat-o pe Sevi, a învăţat piesa iar următoarea zi am filmat videoclipul. Lucrăm la ea din februarie, în mare parte este terminată, mai sunt foarte puţine detalii de pus la punct. Urmează să o lansăm oficial”, a declarat unul dintre membrii trupei.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare