15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Elevii participanți la ”Parada Europei” cer socoteală președintelui CJ Teleorman, Adrian Gâdea

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Dezamăgire este sentimentul amar trăit de către elevii care au luat parte la ”Parada Europei”, eveniment unic la nivel național, după ce organizatorii i-au anunțat că premiile vor fi doar pe hârtie. Marea deziluzie vine și din faptul că reprezentanții Consiliului Județean nu au explicat, într-un cadru oficial, cauzele care au dus la ”imensa păcăleală cu premii” și-i cer președintelui Adrian Gâdea să spună, cu subiect și predicat, dacă Parada Europei și-a dat obștescul sfârșit.

”Suntem mai mulți liceeni teleormăneni, participanți la cea de-a XI-a ediție a concursului Parada Europei, organizat în data de 11 iunie 2016 la Alexandria de către Consiliul Județean Teleorman în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean.  Parada Europei a devenit cea mai așteptată manifestare culturală pentru tinerii din liceele din Teleorman, aceasta  fiind promovată drept eveniment unic la nivel național.

Realizată ca și competiție în cadrul căreia fiecare liceu reprezintă în mod original o țară, cu ceea ce înseamnă cultură, tradiție și istorie specifice, în funcție de locul ocupat pe podium, se acordă premii ce constau în excursii în țară sau în afara acesteia. Teoretic și practic așa s-a desfășurat Parada Europei. Până în acest an când, după ce evenimentul s-a desfășurat și s-au desemnat câștigătorii, la interval de mai bine de o lună de zile am fost anunțați prin SMS de către conducerea liceelor că trebuie să ne facem alte planuri de vacanță, întrucât premiile anunțate de organizatori nu se mai acordă.

În calitatea dumneavoastră de președinte al Consiliului Județean Teleorman, dar și de președinte în juriul concursului în care și-au disputat șansa 20 de licee, vă rugăm să ne explicați motivele neacordării premiilor obținute. Este adevărat că nicio explicație nu poate să ne bucure mai mult decât plecarea noastră în excursiile  promise, după cum, foarte adevărat este faptul că nimănui nu îi este permis niciodată să se joace cu sentimentele copiilor. Ca tineri entuziaști ce suntem, am fi mâhniți ca prin răspunsul dumneavoastră să înțelegem că Parada Europei, care ni se adresează nouă, liceenilor, și-a pierdut sensul ca și proiect.

Suntem încrezători că premiile câștigate vor fi onorate de organizatori iar evenimentul-concurs va continua și în anii următori”, este scrisoarea deschisă adresată președintelui Adrian Gâdea de către mai mulți elevi ai liceelor din județ.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare