15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Razie pe străzile din judeţ. 287 de persoane au fost legitimate şi amenzi de peste 100.000 de lei

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La acest sfârşit de săptămână, poliţiştii au desfăşurat acţiuni pe raza judeţului Teleorman, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră. Activităţile au avut ca scop, depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere şi care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive, în vederea diminuării numărului de accidente rutiere.

În urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 183 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 100 070 lei, au reţinut 22 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunilor au fost legitimate 287 persoane şi 176 autovehicule controlate. La acţiune au participat zilnic peste 80 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră. Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, şi “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare