Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Protest împotriva asfaltărilor ca la nebuni de la Roşiorii de Vede - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Protest împotriva asfaltărilor ca la nebuni de la Roşiorii de Vede

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Bătaia de joc în care se fac asfaltările electorale la Roşiorii de Vede a declanşat nu doar un potop de sudalme şi epitete deloc onorante la adresa celor care risipesc banul public, ci şi ideea unui protest organizat. Acesta va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, chiar peste drum de Primăria Roşiorii de Vede, iar iniţiatorul acţiunii este Cristian-Mihai Dide, candidat pentru consiliul local municipal.

„Suntem nemulţumiţi de modul în care se desfăşoară lucrările de modernizare a străzilor din oraşul nostru.

Exiastă porţiuni de borduri care deja se desprind, şantiere nesemnalizate, petice de asfalt puse haotic, fără un plan urbanistic, muncitori care lucrează fără a respecta normele legislaţiei în vigoare. Sunt lucrări făcute în bătaie de joc şi de mântuială“, a scris Dide pe pagina sa de facebook.

Solicitatrea de autorizare a manifestaţiei este pentru un grup de 20 de persoane, dar asta nu înseamnă că nu li se pot alătura şi alţi cetăţeni care au aceleaşi nemulţumiri.

În ce priveşte reacţia autorităţilor, este uşor de anticipat că, sîmbătă fiind, nu va exista. De altfel, e greu de crezut că şi în zi lucrătoare s-ar fi deranjat careva să explice bătaia de joc pe foarte mulţi bani publici.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare