35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Valori în jurul a 20 de grade, în perioada 25 -27 aprilie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 18 aprilie-1 mai 2022.
Media maximelor va fi în creştere treptată, de la valori de la 11 grade în primele două zile când vor caracteriza o vreme deosebit de rece, până la valori în jurul a 20 de grade în perioada 25 -27 aprilie. Ulterior, acestui interval temperatura aerului va scădea şi se va ajunge la o medie regională a maximelor de 17…18 grade. Nopţile vor fi reci în primele zile ale intervalului, când media regională a minimelor va fi de 1…2 grade, apoi temperatura aerului va creşte spre valori de 8 grade în intervalul 26 -29 aprilie, iar în ultimele nopţi va coborî spre 6…7 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în zilele de 19 şi 20 aprilie, apoi în intervalul 25 aprilie -01 mai.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare