22.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere în perioada 22-28 noiembrie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 15-29 noiembrie 2021.
Temperaturile maxime vor scădea de la 11 grade, în medie în prima zi spre 8 grade, în data de 17 noiembrie, apoi vor creşte spre medii în jurul a 14 grade, în data de 21 noiembrie.
Ulterior acestei date, temperaturile maxime vor scădea până spre sfârşitul intervalului spre valori medii de 8…9 grade. Minimele vor scădea de la 4…5 grade, în data de 15 noiembrie spre valori medii în jurul a 0 grade, pe 18 noiembrie. După această dată, cu uşoare variaţii, minimele vor creşte spre 4 grade, în data de 23 noiembrie, apoi vor scădea treptat până la sfârşitul intervalului, spre valorii medii de -1…0 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere în perioada 22-28 noiembrie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare