25.2 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în 12 şi 13 noiembrie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 7-20 noiembrie 2022.
În prima săptămână de prognoză vremea va fi caldă pentru această perioadă calendaristică, cu medii ale maximelor de 16…18 grade şi doar spre sfârşitul acesteia se va răci, astfel că maximele vor coborî la 12 grade. În cea de a doua săptămână temperaturile diurne nu vor mai avea variaţii semnificative, se vor menţine la medii în jurul a 10 grade. Regimul termic nocturn va avea uşoare variaţii până în 12 noiembrie, cu minime de 6…8 grade mediat regional, apoi va scădea la valori, în medie, de 2 grade. Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în 12 şi 13 noiembrie. Probabilitatea pentru ploi va fi redusă. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare