25.2 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

Două persoane din Izvoarele, arestate pentru proxenetism. Obligau femei să se prostitueze în Teleorman, cât și în Anglia

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Luni, 7 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea s-au sesizat din oficiu cu privire la activitatea a două persoane care racolau femei, printre care și o minoră, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, două persoane în vârstă de 32, respectiv 40 de ani, ambele domiciliate în comuna Izvoarele, județul Teleorman racolau femei, printre care și o minoră, în vederea obligării la practicarea prostituției, atât pe raza județului Teleorman, cât și în Marea Britanie. În urma unei percheziții domiciliare efectuate la domiciliul acestora, poliţiştii au ridicat mai multe probe, printre care 3 telefoane mobile și mai multe înscrisuri. La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare