10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Precipitaţii pe arii extinse, în zilele de 11 şi 12 ianuarie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 5-22 ianuarie 2023.
Valorile termice vor oscila de la o zi la cealaltă, însă pe tot parcursul intervalului se vor situa peste normele climatologice specifice perioadei. Astfel, mediile maximelor vor fi de la 6..8 grade în zilele de 11, 12, 13, 21 şi 22 ianuarie, până spre 10 grade în a doua zi din interval şi din nou în perioda 16…20 ianuare. Minimele se vor situa între 0 şi 4 grade, valori mediate regional.
În 11 şi 12 ianuarie vor fi precipitaţii pe arii extinse, iar în restul timpului probabilitatea de apariţie a acestora va fi mai scăzută.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare