12.8 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 22, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Ploi slabe vor fi posibile doar la începutul lunii noiembrie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 24 octombrie-6 noiembrie2022. Pe tot parcursul intervalului de referinţă, vremea va fi caldă cu o medie a temperaturilor maxime ce va fi cuprinsă între 16 şi 20 de grade, exceptând perioada 24 – 27 octombrie, când va fi chiar deosebit de caldă, mediile valorilor diurne urmând a se situa între 22 şi 26 de grade.
Temperaturile nocturne vor fi în general constante şi se vor situa în medie între 4 şi 7 grade, exceptând nopţile din perioada 25-28 octombrie, când vor fi mai ridicate spre medii de 8…12 grade. Regimul pluviometric va fi deficitar, trecător ploi slabe vor fi posibile doar la începutul lunii noiembrie. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare