1.1 C
Judeţul Teleorman
joi, decembrie 1, 2022

Mesajul Deputatului PNL Teleorman Maria Stoian cu prilejul Zilei Armatei Române: Mulţumesc militarilor români pentru curajul, devotamentul şi profesionalismul lor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Astăzi, de Ziua Armatei Române, îmi exprim toată preţuirea pentru militarii români, pentru tot ceea ce au făcut şi fac în fiecare zi, pentru că sunt mereu pregătiţi în a-şi respecta angajamentele şi a ne asigura că vom face faţă oricăror provocări.
Armata Română este simbolul curajului, al onoarei, devotamentului şi patriotismului. Istoria Armatei este strâns legată de destinul poporului nostru. Toate momentele de cumpănă din istoria românilor au putut fi depăşite prin contribuţia decisivă a Armatei.
Prin misiunile îndeplinite în ţară şi peste hotare, militarii români dovedesc astăzi că se ridică la înălţimea faptelor de arme ale înaintaşilor.
Ziua Armatei României constituie o ocazie binemeritată de a mulţumi tuturor militarilor români, pentru curajul, devotamentul şi profesionalismul lor.
În acelaşi timp, mă înclin, cu respect şi recunoştinţă, în faţa memoriei eroilor care şi-au pierdut viaţa pe câmpurile de luptă, pentru ca noi să fim acum liberi, într-un stat democratic şi european.
În semn de preţuire pentru cei ce au scris, cu sângele şi sacrificiul lor, cu devotament şi curaj, istoria ţării, aduc astăzi un sincer omagiu tuturor veteranilor de război, care, cu credinţă, responsabilitate şi onoare în slujirea idealurilor de libertate şi independenţă, şi-au făcut datoria cu prisosinţă faţă de ţară şi de neam.
Armata Română este o instituţie fundamentală a statului român, care conduce dintotdeauna topul încrederii românilor.
Cu prilejul aniversării acestei zile, îi felicit călduros şi le doresc tuturor militarilor Armatei Române, din judeţul Teleorman şi din toată ţara, multă sănătate, putere de muncă şi realizări profesionale de înaltă ţinută!
Dumnezeu să binecuvânteze Armata României!
La Mulţi Ani!

Deputat PNL Teleorman,
MARIA STOIAN

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident mortal pe E70. Şoferul, un tânăr de 25 de ani din Buzescu, a decedat

La data de 30 noiembrie, a.c., ora 15.52, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de...

Articole similare