8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. Mediile temperaturilor maxime vor avea tendinţa de creştere spre 18-19 grade

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 10-23 aprilie 2023.
În prima jumătate a intervalului, valorile termice diurne vor avea variaţii, mediile regionale ale maximelor se vor situa între 16 şi 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în data de 14 aprilie. În a doua săptămână din interval, mediile temperaturilor maxime vor avea tendinţa de creştere de la 16 grade spre 18…19 grade. Minimele termice vor avea medii cuprinse între 4 şi 7 grade, cu cele mai scăzute valori în primele zile ale intervalului. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în jurul datei de 15 aprilie, când vor fi posibile manifestări specifice instabilităţii atmosferice şi cantităţi de apă mai însemnate, dar şi după data de 17 aprilie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare