8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. În următoarele două săptămâni, regimul termic diurn va fi în scădere

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 27 februarie-12 martie 2023.
Vremea va fi caldă în data de 27 februarie, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul a 12 grade, apoi până spre 3 martie regimul termic diurn va fi în scădere şi va fi caracterizat de valori apropiate de norme, cu medii de 5…6 grade. În cea de-a doua săptămână media maximelor va mai creşte şi va oscila în general între 8 şi 10 grade. Temperaturile nocturne vor fi în cea mai mare parte a intervalului apropiate de pragul de îngheţ, o medie ale minimelor de -1…1 grad, exceptând primele nopţi când vor fi pozitive, în jurul a 2 grade. Local şi temporar vor fi precipitaţii slabe în cea mai mare parte a intervalului de referinţă.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare