17 C
Judeţul Teleorman
luni, martie 27, 2023

Prognoza METEO pentru Teleorman. În următoarele două săptămâni, regimul termic diurn va fi în scădere

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 27 februarie-12 martie 2023.
Vremea va fi caldă în data de 27 februarie, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul a 12 grade, apoi până spre 3 martie regimul termic diurn va fi în scădere şi va fi caracterizat de valori apropiate de norme, cu medii de 5…6 grade. În cea de-a doua săptămână media maximelor va mai creşte şi va oscila în general între 8 şi 10 grade. Temperaturile nocturne vor fi în cea mai mare parte a intervalului apropiate de pragul de îngheţ, o medie ale minimelor de -1…1 grad, exceptând primele nopţi când vor fi pozitive, în jurul a 2 grade. Local şi temporar vor fi precipitaţii slabe în cea mai mare parte a intervalului de referinţă.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare