17 C
Judeţul Teleorman
luni, martie 27, 2023

Modernizare (asfaltare) străzi în comuna Conţeşti, prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La sfârşitul săptămânii trecute, Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, Cseke Attila, a semnat 50 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 504.315.645,21 de lei. Potrivit unui comunicat de presă, contractele semnate vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere, modernizarea unor drumuri de interes local, precum şi înfiinţarea, modernizarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă şi a unor reţele de canalizare. Cu aceste proiecte, spun reprezentanţii ministerului, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, se ridică la 563, în valoare totală de 5.840.049.939,51 de lei.

Printre cele 50 de contracte de finanţare semnate se află şi “Modernizare (asfaltare) străzi în comuna Conţeşti, judeţul Teleorman”. Conform documentului, valoarea totală a proiectului se ridică la 12.159.516 lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare